Lastbil med kran

  • Johansen Trækkere ApS tilbyder en lang række brugte kraner. Med køretøjer fra vores flåde øges din konkurrenceevne til virksomheder. Denne side i vores katalog er afsat til lastbiler med kran til salg i Danmark. I vores katalog ser du SCANIA R420, KRUPP 126MT og andre brugte stokke fra førende producenter.

    En kran er en maskine, der løfter og bevæger laster med cykliske handlinger. Den vigtigste egenskab ved en kran er en bæreevne. Brutto lastekapacitet inkluderer vægten af udskiftelige værktøjer til forretningsend. Business-end værktøj er beregnet til at indlæse engagement, afholdelse, bevægelse og losning af gods. Valget af forretningsværktøj afhænger af klippelastens størrelse, vægt og form. For eksempel har vores KRUPP 126MT 18 ton lastkapacitet, det betyder dog ikke, at denne maskine kan løfte nøjagtigt denne vægt til maksimal længde på bommen – 18 meter.

    For at forstå, hvilken brugt kran du har brug for at vælge, og den nødvendige lastkapacitet på en kran, kan du bruge følgende måde: multiplicere i 2 den maksimale vægt af din last. Dette er den maksimale kranbelastningskapacitet for dig. Dette er kun grove tilnærmelser. Vores kvalificerede ledere hjælper dig med at nå en konkret konklusion. Du kan diskutere med dem hver eneste interessant du detalje. Hvis du konkluderer, at du har brug for et køretøj, at vi mangler nu, så finder vi det for dig på kortest mulig tid.

    Vi vil igen bemærke, at på vores hjemmeside findes brugte lastbiler med kran til salg i Danmark og i andre europæiske lande.