IVECO

  • Rul ned på denne side, så finder du brugte IVECO trækkere, der opfylder de brændende krav til køretøjer af denne type. IVECO producerer lette, mellemstore og tunge køretøjer, der har følgende tonnage: fra 2,8 t til 7,0 t, fra 7 t til 19 t og følgelig fra 19 t til 72 t. Under IVECO-varemærket produceres persontransportkøretøjer og specielle køretøjer til sådanne formål som civilforsvar og specifikke missioner som brandbekæmpelse. Vi er specialiserede i salg af brugte IVECO trækkere, uanset om du kan sende en forespørgsel om ethvert køretøj, du er interesseret i. Vi har opbygget et aktivt købsnetværk, der erhverver køretøjer fra alle europæiske lande, derfor kan du stole på os, vi finder, hvad du behov, også afvikler vi alle dokumentarproblemer. Vi vil gerne bemærke, at vores pristilbud på IVECO trækkere til salg i Danmark er blandt de mest attraktive på markedet for lastbilshandel, da vi har langvarige forretningsforbindelser med IVECO, som giver os mulighed for at få yderligere rabatter.

    Iveco tilbyder 2 serier med køretøjer til tungt arbejde. De er IVECO Stralis og IVECO Performance. IVECO Stralis-serien har valget mellem 3 førerhuse: HI-WAY, HI-ROAD og HI-STREET. IVECO Stralis fås i tre kapacitetsvarianter, de er Cursor 8, 7.8 (IVECO Stralis 360), Cursor 10, 10.3 (IVECO Stralis 450), Cursor 13, 12.9. (IVECO Stralis 560). F.eks. Har IVECO Stralis 450 kapacitet 309-331 KW, hvilket er fremragende til nationale og internationale ruter og til at køre på topografi af enhver udfordrende. Selv under tunge vejrforhold leverer IVECO Stralis 450 mere mpg og skiller sig ud fra sine Euro-5-konkurrenter.

    IVECO Stralis 450 er udstyret med EuroTronic gearkasse og Enhanced Miljøvenlig Vehicle (EEV) motor. Yderligere oplysninger om IVECO Stralis 450 og andre køretøjer, som du kan sætte pris på fra vores ledere. Vores sælgende ting vil også give dig den nuværende pris fra IVECO trækkere.